Onze Diensten

Snel een koerier nodig in Rotterdam?

Bel ons! 06 45786807 Nu bereikbaar!

De voordelen voor het inschakelen van PH koerier! PH koerier in Rotterdam is dé vervoerder die op aanvraag allerlei soorten zendingen op de korte termijn vervoert. Eigenlijk is PH koeriersbedrijf vergelijkbaar met een taxibedrijf, alleen in plaats van personen vervoeren wij koerier goederen van A naar B. Hierbij kunt u als bedrijf kiezen voor verschillende snelheden. U bepaalt wat voor u belangrijk is: spoed, just in time of het persoonlijke van deur tot deur. Het inschakelen van een koerier biedt voor u als bedrijf een aantal voordelen.

Waarom kiezen voor PH Koerier Rotterdam?

Zeker als onderneming of organisatie wilt u kunnen groeien of de juiste service bieden. U wilt uw klanten 24/7 van dienst kunnen zijn en een professionele levering hoort daar ook bij. PH Koerier helpt u graag bij deze ontwikkeling van uw organisatie. Bij PH Koerier bieden wij:

 • Professionele service
 • Ophalen in 60-120 minuten
 • Een vaste koerier
 • Een scherp tarief
 • Distributie van jouw zendingen door een vaste chauffeur
 • Expresservice van documenten, pakketten en pallets in België en Europa
 • Transporten in het weekend en avonduren
 • 24/7 bereikbaar
 • Professionele benadering naar uw klanten

Voordelen voor het inschakelen van PH Koerier:

 • Meer focus voor u!
 • Minder zorgen
 • U loopt minder risico’s

Transport op maat

Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat.

Snel

Snel: PH Koerier kiest de meest efficiënte en snelste route voor de levering van uw (zakelijke) leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een tijdige en professionele levering bij uw klant.

Veilig & Betrouwbaar

PH Koerier voldoet aan alle voorwaarden en eisen voor het transporteren van leveringen. Hierdoor is ieder pakket in vertrouwde handen. We vervoeren je pakket niet alleen met de grootste zorg, maar zorgen er ook voor dat deze verzekerd is tegen eventuele schade.

Particuliere leveringen

Zoekt u een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuisbezorgen van aangekochte goederen? Ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht. Wij garanderen u een efficiënte, snelle en professionele levering.

Altijd bereikbaar

Wilt u een pakje of goederen laten ophalen of versturen? Bel dan meteen! 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door, op nummer +31 6 21 93 96 22. PH Koerier staat graag voor u klaar. Samen met u vinden we altijd de beste oplossing voor het leveren van uw zending.

Koeriersbedrijf

Snel een koeriersbedrijf in Rotterdam nodig? Dan bent u bij PH Koerier aan het juiste adres. PH Koerier zorgt ervoor dat uw pakket of goederen op een zeer snelle en efficiënte wijze niet alleen in Nederland maar in heel Europa worden geleverd.

Boek nu een transport

Boek nu een transport Voor spoedopdracht +31 6 21 93 96 22 Zoekt u een betrouwbare koeriersdienst die kwaliteit en persoonlijk maatwerk hoog in het vaandel heeft staan? We hebben voor u altijd een op maat gemaakte oplossing voor iedere verzending. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u dit formulier verzendt, wordt uw aanvraag in behandeling genomen. U ontvangt hiervan een kopie per e-mail. Gelieve uw persoonsgegevens in te voeren. .