Over Ons

Snel een koerier nodig in Rotterdam?

Bel ons! 06 45786807 Nu bereikbaar!

PH Koeriersdienst voor binnen- en buitenland

PH Koerier heeft een jarenlange ervaring op het gebied van sneltransport, internationaal transport en distributie. Wij garanderen u een efficiënte en snelle levering. Elke zending vraagt om een eigen manier van vervoer. PH Koerier garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid.

Expressdienst 24/7

Expressdienst en sneltransport van goederen en documenten 24/7. PH Koerier Rotterdam haalt de levering direct bij u op en zorgt voor een snelle levering in binnen- en buitenland. Onze expressdienst wordt uitgevoerd met de grootst mogelijke zorg en aandacht door uw vaste koerier.

Distributiediensten

Distributiediensten en dagroutes. Iedere dag haalt en levert de vaste chauffeur van PH Koerier pakketten op verschillende bestemmingen.

Koeriersbedrijf

Snel een koeriersbedrijf in Rotterdam nodig? Dan bent u bij PH Koerier aan het juiste adres. PH Koerier zorgt ervoor dat uw pakket of goederen op een zeer snelle en efficiënte wijze niet alleen in Nederland maar in heel Europa worden geleverd.

Waarom kiezen voor PH Koerier Rotterdam?

Zeker als onderneming of organisatie wilt u kunnen groeien of de juiste service bieden. U wilt uw klanten 24/7 van dienst kunnen zijn en een professionele levering hoort daar ook bij. PH Koerier helpt u graag bij deze ontwikkeling van uw organisatie. Bij PH Koerier bieden wij:

 • Professionele service
 • Ophalen in 60-120 minuten
 • Een vaste koerier
 • Een scherp tarief
 • Distributie van jouw zendingen door een vaste chauffeur
 • Expresservice van documenten, pakketten en pallets in België en Europa
 • Transporten in het weekend en avonduren
 • 24/7 bereikbaar
 • Professionele benadering naar uw klanten

Voordelen voor het inschakelen van PH Koerier:

 • Meer focus voor u!
 • Minder zorgen
 • U loopt minder risico’s

Transport op maat

Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat.

Snel

Snel: PH Koerier kiest de meest efficiënte en snelste route voor de levering van uw (zakelijke) leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een tijdige en professionele levering bij uw klant.

Veilig & Betrouwbaar

PH Koerier voldoet aan alle voorwaarden en eisen voor het transporteren van leveringen. Hierdoor is ieder pakket in vertrouwde handen. We vervoeren je pakket niet alleen met de grootste zorg, maar zorgen er ook voor dat deze verzekerd is tegen eventuele schade.

Particuliere leveringen

Zoekt u een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuisbezorgen van aangekochte goederen? Ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht. Wij garanderen u een efficiënte, snelle en professionele levering.

Altijd bereikbaar

Wilt u een pakje of goederen laten ophalen of versturen? Bel dan meteen! 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door, op nummer +31 6 21 93 96 22. PH Koerier staat graag voor u klaar. Samen met u vinden we altijd de beste oplossing voor het leveren van uw zending.

Boek nu een transport

Boek nu een transport Voor spoedopdracht +31 6 21 93 96 22 Zoekt u een betrouwbare koeriersdienst die kwaliteit en persoonlijk maatwerk hoog in het vaandel heeft staan? We hebben voor u altijd een op maat gemaakte oplossing voor iedere verzending. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u dit formulier verzendt, wordt uw aanvraag in behandeling genomen. U ontvangt hiervan een kopie per e-mail. Gelieve uw persoonsgegevens in te voeren. .